Pages Navigation Menu

Gratis blogg till alla

Gratis blogg

Gratis blogg med Blogg123

Är du på jakt efter en gratis blogg utan reklam? Då har du hittat rätt!

Med Blogg123 skapar du enkelt en egen snygg blogg där din design inte kommer förstöras av en massa reklam. Vi låter dig helt styra över vilken designmall du vill använda och det finns riktigt många att välja på.

Bloggandet har de senaste tio åren bara ökat i popularitet för varje år och denna utveckling ser inte ut att avta. Det bästa med bloggning som vi ser det är att det är så enkelt att alla kan göra det. Har du en surfplatta, telefon eller dator så kan du börja blogga, och du kan göra det var du än befinner dig. Du kan lägga in bilder och videos i din blogg och designa den precis som du vill. Varför inte skapa en gratis blogg du också?

 

Hur skapar jag gratis blogg med Blogg123

Det är väldigt enkelt. Börja med att registrera dig här.

När du fyllt i formuläret så kommer du kort därefter få ett mail till den Epostadress du angav. Genom att klicka på länken i detta mail så bekräftar du att det är du som är ägare av den epostadressen. Tänk på att det kan ta några minuter att få mailet och glöm inte att kolla om det hamnar bland din skräppost.

När du bekräftat din mailadress så är det bara att besöka den bloggadress du valt, logga in, och börja blogga!

 

Fördelar med att skaffa gratis blogg

Att skaffa en gratis blogg har många fördelar och du kan använda din blogg på många olika sätt. Kanske har du en affärsidé som du vill marknadsföra, och genom att blogga kan du nå ut till många potentiella kunder. Kanske har du starka åsikter i något ämne och vill bli hörd. Genom bloggandet kan du få ut dina åsikter och skapa debatt på ett sätt som förr krävde publicering i tidningarna. Du kan hitta likasinnade genom ditt bloggande och få många nya vänner. Det finns också pengar att tjäna från ditt bloggande om du är beredd att lägga ner mycket tid. Har du en stor blogg med många besökare så betalar företag för att du ska blogga om deras tjänster och produkter. Eftersom det är gratis att börja blogga så har du inget att förlora mer än din spenderade tid.