Pages Navigation Menu

Gratis blogg till alla

Fler besökare till bloggen

Har du skapat en blogg men det är aldrig någon som besöker den? Önskar du att det vore fler som kommenterar på dina inlägg? Har du skapat bloggen hos Blogg123 så är du på rätt väg för vi visar dina inlägg och alla senaste kommentarer här på vår startsida. Det finns dock många fler saker du kan göra för att få fler besökare till bloggen.

Saker att göra för att få fler besökare till bloggen

 

Anmäl din blogg på länkkataloger

En bra sak man kan göra är att anmäla sin blogg på olika länkkataloger runt om på nätet. Det är väldigt varierande kvalitet på länkkatalogerna och det är ingen mening att anmäla sig till alla, så välj dina kataloger noggrant. Var också noggrann med att skriva en bra beskrivning på din blogg där du förklarar vad det är som särskiljer just din blogg från alla andra. Tänk också på att formulera dig bra och inte ha stavfel i din beskrivning.

För att hitta länkkataloger kan du göra några enkla sökningar på Google: ”Länkbyten”, ”Byta länkar”.

 

Byt länkar med andra bloggar och hemsidor

Detta är nog det vanligaste och enklaste sättet att få fler besökare. Som bloggare är du förmodligen redan inne och läser på andra bloggar som handlar om de ämnen du är intresserad av. Det tar inte många minuter att skicka iväg ett meddelande till personen som äger bloggen och fråga om att genomföra ett länkbyte. Du kommer bli förvånad över hur många som väldigt gärna vill byta länkar med dig.

 

Kommentera på andras bloggar

På de flesta bloggar har man möjlighet att skriva in sin adress till sin egen blogg eller hemsida när man kommenterar. Detta är något som är väldigt fiffigt, inte bara för att folk kan se vad du skrivit och kanske bli nyfikna på vad du har för blogg. Det är nämligen också så att sökmotorerna (t.ex. Google) gillar när en blogg har många länkar till sig och du kommer få länkkraft av att kommentera på andra bloggar. Detta i sin tur kan göra att du hamnar högre upp i sökresultat på olika ord på Google och får extra besökare även den vägen.

 

Skriv bra och intressanta inlägg

Detta är faktiskt det viktigaste. Det är genom att skriva intressanta texter som gör att folk fastnar för just din blogg, kommer tillbaka, och i bästa fall rekommenderar din blogg vidare till andra.

 

Tänk också på att det inte är antalet besökare som är det viktigaste. Det gäller att få rätt besökare till sin blogg, och det får du genom att byta länkar med de ställen som handlar om samma sak som din blogg. Det är då du kommer få besökare som engagerar sig och som kommer komma tillbaka gång efter gång.