Pages Navigation Menu

Gratis blogg till alla

Egen hemsida med blogg

För bara ett par år sedan var det minst sagt klurigt att starta sin egen hemsida. Det krävdes en hel del förkunskap om hur kodning går till. Under den senaste tiden har utvecklingen gått framåt i en explosionsartad framfart och numera kan vem som helst skaffa en hemsida på ett snabbt och enkelt sätt. Oavsett om du vill starta en egen blogg med ett eget domännamn eller om du vill skapa en hemsida som fungerar som ett CV/portfolio eller om du vill ha en hemsida till ditt företag kan du ordna det på egen hand via en rad olika webbhotell i dag.

Skapa själv

Det finns som sagt ett brett utbud med olika webbhotell att välja mellan numera och de erbjuder olika typer av tjänster. Bland annat One.com ger dig möjligheten att bygga din hemsida precis så som du vill ha den genom att använda deras Web Editor. Detta är ett redigeringsverktyg som du använder via deras hemsida för att skapa din egen utefter de teman som finns. Sedan kan du bygga om ett tema med egna färger och typsnitt beroende på hur du önskar ha det. Det blir helt enkelt inte mycket enklare än så här. Just nu kan du som är nyfiken också passa på att utnyttja en One.com rabattkod så att du får ett bättre pris än vanligt.

Inte bara hemsidan

I samband med att du använder dig av One.com när du ska fixa din hemsida är det faktiskt inte bara en hemsida du får. Du får också tillgång till en alldeles egen e-post som gör att du kan ge ett riktigt proffsigt intryck. Dessutom ingår även en tjänst som kallas för Bix när du anlitar det här webbhotellet.

Bix är en tjänst som synkroniserar och säkerhetskopierar dina filer så att du kommer åt dessa precis när du behöver dem och likaså är de i säkert förvar om din dator skulle råka ut för någon olycka eller om den skulle krascha. Då behöver du alltså inte få några gråa hår. Med Bix har du nämligen kvar dina filer ändå så att du kan fortsätta där du senast slutade.